Urgent
Negociabil
Like pe Facebook
+1 pe Google+
Parteneri
Pescuit in Romania
Curs Valutar
25.10.2020
Valoare
$
1 EUR
1 USD
: #444 RON
a, san RON


Intaritor Poliuretanic Nesolventat EMEX 2K - PA

43 RON
Urgent
Negociabil
Adaugat la: 30.09.2020 19:42:02
Descriere anunt
Intaritorul Poliuretanic EMEX 2K-PA este, ca si compozitie chimica, un poliizocianat aromatic cu vascozitate scazuta, nesolventat.
Este utilizat, ca intaritor, numai pentru rasinile poliolice solvent-free, prin amestecarea celor doua componente, in vederea realizarii parametrilor tehnici:
 Baza poliuretanica, fabricata din rasini poliolice ne-solventate, pigmenti si aditivi specializati, si
 Intaritorul de tip “poliizocianat aromatic”, pentru asigurarea unei corecte intariri a amestecului.

Nota: Intaritorul este ambalat separat, predozat si se livreaza la pachet cu baza poliuretanica. Utilizarea acestuia este absolut necesara, in procentele stabilite de producator, pentru polimerizarea amestecului si obtinerea parametrilor de performanta.

Se va utiliza la temperaturi de peste +10°C.
Culoare: maroniu.

Caracteristici principale:

- Asigura aderenta;
- Asigura polimerizarea;
- Asigura gradul de luciu;
- Creste rezistenta la uzura;
- Creste rezistenta mecanica;
- Creste rezistenta la zgariere;
- Creste rezistenta chimica;
- Asigura o duritate mare;
- Asigura protectia la coroziune.

Domenii de Utilizare:

Intaritorul Poliuretanic EMEX 2K-PA este folosit ca agent de polimerizare doar in combinatie cu polioli acrilici solvent-free, pentru produse poliuretanice din gama “Emex”, ca: vopsele poliuretanice de pardoseala, pardoseli poliuretanice de orice tip, sape si membrane poliuretanice.
Acest tip de intaritor nu poate fi folosit pentru lacuri transparente sau rasini poliuretanice solventate.
Utilizarea intaritorului se gaseste in stricta corelatie cu produsul final, pentru care va asigura performante de sistem.
Suporturile compatibile sunt cele atribuite si sistemului (vopsea, pardoseala poliuretanica, etc.), si putem mentiona: beton, sape cimentice, mozaicuri, pardoseli exploatate in industria alimentara, chimica, farmaceutica, de prelucrare a titeiului, industria hartiei, de armament, dar si in multe alte zone unde este solicitata o rezistenta ridicata la factori chimici, mecanici, sau medii agresive (factori chimici, umiditate mare, uleiuri, trafic, etc.), ori conditii speciale de igiena ca: laboratoare medicale, farmacii servicii de alimentatie publica, etc., dar si alte suporturi minerale pentru care s-au facut teste prealabile.
Intaritorul Poliuretanic EMEX 2K-PA beneficiaza de agrement sanitar, eliberat pentru sistemul poliuretanic final, care poate fi aplicat in toate zonele cu cerinte speciale de igiena, ca: zone de protectie sanitara, spitale, laboratoare, farmacii, unitati de alimentatie publica sau procesare de alimente, etc., conform cerintelor de igiena la nivel european.
Pentru realizarea parametrilor optimi si performantelor maxime ale sistemului folosit, se vor respecta in mod strict atat indicatiile cat si limitarile prezentate in Fisa Tehnica a produsului de baza.
Se va avea in vedere in special faptul ca rapoartele de amestecare, prezentate si in documentatia fiecarui produs, sunt gravimetrice, deci, in mod obligatoriu, se va proceda la cantarire. Datorita diferentelor de densitate dintre loturi, dozarea volumetrica genereaza erori procentuale mari, care pot determina polimerizarea incompleta, sau chiar compromiterea amestecului. Aceste rapoarte sunt diferite in functie de sistem, temperatura, conditii de aplicare, si de tipul de material din care este alcatuit suportul.

Detalii, Calcul de Consum si Fisa Tehnica: https://emex.ro/intaritor-rasini-poliuretanice-nesolventate

Localizare anunt: Jilava
Detalii de contact
Trimite mesaj direct
Trimite mesaj vanzatorului
promo@romtehnochim.ro
Comentarii
Anunturi din aceasta categorie
No results found.
No results found.
No results found.
Like pe Facebook
+1 pe Google+
Parteneri
Pescuit in Romania
Curs Valutar
25.10.2020
Valoare
$
1 EUR
1 USD
: #444 RON
a, san RON
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept