Urgent
Negociabil
Like pe Facebook
+1 pe Google+
Parteneri
Pescuit in Romania
Curs Valutar
27.02.2021
Valoare
$
1 EUR
1 USD
: #444 RON
a, san RON


Saci anti inundatii AQUA-STOP

25 RON
Urgent
Negociabil
Adaugat la: 01.02.2021 19:57:51
Descriere anunt


Saci anti inundații AQUA-STOPSacii anti-inundații Aqua-Stop sunt cea mai noua si facila soluție conceputa împotriva inundațiilor.Realizați din materiale biodegradabile sacii au capacitatea de a se activa ( de a ajunge la greutatea di dimensiunile necesare) prin imersare in apa.

Sacii neactivați cântăresc aprox. 200 g, iar prin activare (imersia in apa 5-8 min) ajung la greutatea de 18 -20 kg, fără a permite pierderea apei acumulate. In acest fel pot fi folosiți pentru realizarea de diguri împotriva inundațiilor, scurgerilor accidentale , etc

Sacii AQUA-STOP au fost supuși încercărilor specifice de către specialiști în materie de hidrologie în cadrul laboratorului UTCB pentru care s-a emis un agrement tehnic care însoțește Avizul Tehnic.

Sacii anti-inundație AQUA-STOP au fost testați și avizați și de către specialiștii IGSU, folosirea lor fiind recomandată în cadrul acțiunilor operative de apărare împotriva inundațiilor și fenomenelor meteorologice periculoase.

Sacii Aqua-Stop se folosesc în gestionarea situațiilor de urgență generate de inundații, fenomene meteorologice periculoase, accidente la construcții hidrotehnice, poluări accidentale pe cursurile de apă și poluări marine în zona costieră precum si in gospodărie, lucrări de instalații, etc.CAUTAM DISTRIBUITORI

www.aqua-stop.ro

Localizare anunt: Ilfov, Voluntari
Detalii de contact
Trimite mesaj direct
Trimite mesaj vanzatorului
office@aqua-stop.ro
Comentarii
Anunturi din aceasta categorie
No results found.
No results found.
No results found.
Like pe Facebook
+1 pe Google+
Parteneri
Pescuit in Romania
Curs Valutar
27.02.2021
Valoare
$
1 EUR
1 USD
: #444 RON
a, san RON
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept