Urgent
Negociabil
Like pe Facebook
+1 pe Google+
Parteneri
Pescuit in Romania
Curs Valutar
07.12.2021
Valoare
$
1 EUR
1 USD
=1, sh RON

Anunturi promovate

Anunturile promovate sunt listate inaintea celorlalte anunturi si sunt mai evidentiate. Ne-am gandit sa oferim acest serviciu GRATIS!

Tot ce trebuie sa faceti pentru a primi promovare gratuita, este sa strangeti like-uri pe anuntul dumneavoastra. In fiecare duminica seara se aleg anunturile promovate pentru saptamana viitoare. In fiecare subcategorie se alege anuntul cu cele mai multe like-uri pana in momentul respectiv.

Se numara like-urile primite direct de pe pagina masmura.ro. Pentru a va creste sansa, v-am oferit si optiunea de share, cu care va aduceti prietenii direct pe anuntul dumneavoastra.

Foarte simplu si usor! Ca sa fie totul absolut clar, va demonstram teoria printr-un exemplu:

Anuntula A are 50 like-uri la sfarsitul saptamanii 1, anuntul B are 45 like-uri. Anuntul promovat pe timpul saptamanii a doua va fi anuntul A.

Anuntula A are 60 like-uri la sfarsitul saptamanii 2, anuntul B are 70 like-uri. Anuntul promovat pe timpul saptamanii a treia va fi anuntul B. In caz de egalitate anuntul promovat va fi cel care a fost adaugat mai tarziu.

Principiul este ca like-urile se aduna pe toata durata anuntului, deci nu este bine sa va opriti dupa prima saptamana :)

Like pe Facebook
+1 pe Google+
Parteneri
Pescuit in Romania
Curs Valutar
07.12.2021
Valoare
$
1 EUR
1 USD
=1, sh RON
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept